Twee verdachten aangehouden na zware mishandeling Papendrecht

13 februari 2013

PAPENDRECHT -  In de Vrijheer van Eslaan heeft op zondagavond, omstreeks 21:20 uur, een mishandeling plaatsgevonden waarbij een 24-jarige man uit Papendrecht zwaargewond raakte. Ook de 33-jarige vriendin van de man werd geslagen. Twee verdachten konden direct worden aangehouden. Het duo is op woensdagmiddag voorgeleid voor de rechter-commissaris, die hen op vrije voeten heeft gesteld. Ze blijven overigens wel verdachte. De officier van justitie overweegt in appèl te gaan van de beslissing van de RC.

Volledige bericht op politie.nl:

http://www.politie.nl/nieuws/2013/februari/13/07-twee-verdachten-aangehouden-na-zware-mishandeling-papendrecht.html

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.