Voorbereidend werk aanpak Burgemeester Keijzerweg en busstation

12 februari 2013 door Pieter van den Berg
Voorbereidend werk aanpak Burgemeester Keijzerweg en busstation

PAPENDRECHT - De Burgemeester Keijzerweg tussen de Noordhoek en de Veerweg is toe aan groot onderhoud. Ook voldoet het busstation ter hoogte van de Molenlaan niet meer aan de eisen van toegankelijkheid.

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 29 januari jl. besloten om te beginnen met de voorbereidingen voor groot onderhoud aan de Burgemeester Keijzerweg en de renovatie van het busstation. Hiervoor zullen een aantal plaatsen graafwerkzaamheden worden verricht. De omwonende zullen hier echter weinig last van ondervinden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.