Onderzoek Papendrecht in 2020 van start

29 april 2008

PAPENDRECHT - De gemeente Papendrecht werkt aan een nieuw ruimtelijk toekomstplan: ‘structuurvisie Papendrecht 2020’. In dit plan maakt de gemeente belangrijke keuzes voor de toekomstige inrichting van de gemeente. Waar komt ruimte voor bedrijvigheid en vrije tijd en hoe combineren we wonen en werken in Papendrecht? Het gemeentebestuur wil graag de inwoners van Papendrecht hierbij betrekken. Daarom houdt het Onderzoekcentrum Drechtsteden een enquête onder 900 willekeurig gekozen inwoners van Papendrecht in opdracht van de gemeente.
Het gemeentebestuur verzoekt de ontvangers van de enquête deze in te vullen en terug te sturen.

De resultaten worden verwerkt in het ‘opinieonderzoek Structuurvisie Papendrecht 2020’. Door de enquête in te vullen en terug te sturen, dragen inwoners bij aan een beter inzicht in de wensen van bewoners van Papendrecht en geven zij het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad aanknopingspunten om daaraan tegemoet te komen. De enquêtes zijn deze week verstuurd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.