Wethouder op bezoek bij Rovanda en 't Madeliefje

11 februari 2013 door Pieter van den Berg
Wethouder op bezoek bij Rovanda en 't Madeliefje

PAPENDRECHT - Maandelijks bezoekt wethouder Richard Korteland Papendrechtse bedrijven. Op donderdag 31 januari ging hij langs bij Rovanda Handel & Techniek B.V. en kinderkledingwinkel ’t Madeliefje.

Rovanda aan de Ketelweg is een technische handelsonderneming, die gereedschappen, compressoren en vele andere benodigdheden levert aan ondernemingen. De oprichter en eigenaar, Rook van Dalen, sprak met de wethouder over de geschiedenis van het bedrijf en de ontwikkelingen die Rovanda doormaakt.

Daarna bracht de wethouder een bezoek aan ’t Madeliefje, een kinderkledingwinkel die ook tweedehands kinderkleding verkoopt. Het is bovendien een van de weinige aanbieders van kleding voor te vroeg geboren baby’s. Ruim een jaar is ‘t Madeliefje nu gevestigd aan de Overtoompassage (tegenover de Lidl). De dames Van der Poel en Scheermeijer bestieren de winkel met veel enthousiasme. Zij lichtten de wethouder in over op handen zijnde ontwikkelingen, zoals de vernieuwing van de website.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.