Wethouder Kees Koppenol reikt DVD uit aan musicaltalentjes

11 februari 2013 door Pieter van den Berg
Wethouder Kees Koppenol reikt DVD uit aan musicaltalentjes

PAPENDRECHT - Jeugdcentrum Interval is afgelopen seizoen gestart met het stimuleren van Papendrechts talent. Intussen is het tweede project afgerond.

Dertien kinderen konden in de musical Alex in Blunderland ervaren hoe het is om voor publiek op te treden. De kinderen gaven in december drie voorstellingen, waarvan RTV Papendrecht opnamen heeft gemaakt. Van die opnamen is een DVD gemaakt, die zondag is gepresenteerd. De verantwoordelijke wethouder Kees Koppenol zorgde er persoonlijk voor dat alle musicaltalentjes een exemplaar kregen.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.