1e Plaats en kwalificatie voor Isa van Swieten

11 februari 2013 door Hennie van der Zouw
1e Plaats en kwalificatie voor Isa van Swieten

PAPENDRECHT - Na één van de genomineerden te zijn op het Sportgala 2013 mocht Isa van Swieten vorige week de 2e prijs in ontvangst nemen bij de verkiezing Sporttalent van de Gemeente Papendrecht.

Geheel terecht want zaterdag 9 februari wist de 9-jarige Isa van Swieten opnieuw de 1e plaats voor zich op te eisen in de 2e selectiewedstrijd voor deelname aan de KNSB cup 2013 op de Uithof in Den Haag. Hiermee heeft Isa zich ruimschoots gekwalicificeerd voor deelname aan de KNSB-cup op 2 maart In Tilburg.

Meer informatie over kunstrijden, de wedstrijden en schaatslessen is te vinden op de website www.ddd-kunstrijden.nl
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.