Vervanging Slobbengorsbrug start eind maart

08 februari 2013 door Hennie van der Zouw
Vervanging Slobbengorsbrug start eind maart

PAPENDRECHT - De voorbereidende werkzaamheden voor de vervanging van de Slobbengorsbrug zijn inmiddels gestart. De overeenkomst met de aannemer om de vervanging van de Slobbengorsbrug te realiseren is getekend. Dat betekent dat er de komende tijd werkzaamheden in de omgeving van de Slobbengorsbrug kunnen gaan plaatsvinden.

Planning
De werkzaamheden starten eind maart en zijn naar verwachting in het najaar afgerond.
 
Bereikbaarheid
Tijdens de werkzaamheden zal de verbinding tussen de Industrieweg en Havenstraat voor alle verkeer gesloten zijn. Hierover en over de omleidingsroute volgt later meer informatie en krijgen omwonenden schriftelijk bericht.
 
Meer informatie?
Voor meer informatie over de vervanging van de Slobbengorsbrug kunt u contact opnemen met de gemeente, tel. 14078.
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.