Groepsaankoop zonnepanelen van start

08 februari 2013 door Hennie van der Zouw
Groepsaankoop zonnepanelen van start

DRECHTSTEDEN - Duurzaamheid staat hoog in het vaandel van de Drechtsteden. Het opwekken van duurzame energie is één van de speerpunten. Inwoners kunnen daar zelf aan bijdragen door zonnepanelen op hun dak te laten plaatsen. Op maandag 11 februari 2013 wordt de aftrap gegeven voor de groepsaankoop zonnepanelen. Plaats van handeling is het gebouw van Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard,  aan de Matenaweg 1, 3356 LS in Papendrecht.

Mevrouw Joke Reuwer, wethouder in Papendrecht en regionaal projectwethouder zonnepanelen, ontvangt haar collega-milieuwethouders bij de Natuur- en Vogelwacht. Ruud Frijstein, projectleider van de groepsaankoop zonnepanelen bij iChoosr, geeft een toelichting op de actie en vertelt over de ervaringen in Noord-Holland, waar eerder een soortgelijk project met succes in 23 gemeenten werd uitgevoerd. Daarna schrijft mevrouw Reuwer zich als eerste geïnteresseerde inwoner in en nodigt haar collega’s uit hetzelfde te doen.
 
Alle huiseigenaren (met een eigen dak, dus geen eigenaren van appartementen) in de Drechtsteden ontvangen binnenkort van hun gemeente een brief waarin zij worden geattendeerd op de actie.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.