Nieuwe Jeugd handbalscheidsrechters bij DES '72

04 februari 2013 door Hennie van der Zouw
Nieuwe Jeugd handbalscheidsrechters bij DES '72

PAPENDRECHT - Vorige week zaterdag heeft DES'72 de diploma uitreiking gevierd van enkele nieuwe jeugd scheidsrechters. Aanstaand scheidsrechter Jasper heeft met goed gevolg zijn examenwedstrijd gefloten bij de heren B, en na afloop van deze wedstrijd hebben Nils Erkelens en Robin Schellevis hun diploma voor HS2 scheidsrechter uitgereikt gekregen.

Jasper, Nils en Robin worden door alle DES leden van harte gefeliciteerd met het behalen van de diploma's.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.