Boskalis heeft binnenkort 90% van de aandelen van Dockwise

31 januari 2013
Boskalis heeft binnenkort 90% van de aandelen van Dockwise

PAPENDRECHT -  Koninklijke Boskalis Westminster N.V. ("Boskalis") kondigt aan dat het sinds vanmorgen 182.654 aandelen Dockwise heeft verworven. Alle aandelen zijn via Euronext Amsterdam verworven tegen een gemiddelde koers van EUR 18,50 met een maximumprijs van EUR 18,50 (equivalent aan NOK 137 tegen de thans geldende wisselkoers). 

Boskalis bezit nu 40% van de aandelen in Dockwise. Tezamen met de aandelen die reeds onherroepelijk aan Boskalis zijn toegezegd, is ruim 90% van de aandelen Dockwise reeds gecommitteerd aan het openbare bod op Dockwise.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.