Rommelmarkt spullen gezocht voor kinderstraatspeeldag

30 januari 2013 door Hennie van der Zouw
Rommelmarkt spullen gezocht voor kinderstraatspeeldag

PAPENDRECHT - De werkgroep Hendrik Breitnerstraat organiseert op zaterdag 20 april een grote overdekte rommelmarkt en is hiervoor op zoek naar klein materiaal. Door de economische omstandigheden is het ook dit jaar erg moeilijk om voldoende sponsors te vinden die deze “mini kermis” voor kinderen willen ondersteunen.

Daarom organiseert de werkgroep een rommelmarkt waarvan de opbrengt geheel ten bate komt van de nationale kinderstraatspeeldag die dit jaar op woensdag 12 juni zal plaatsvinden. De kinderstraatspeeldag wordt jaarlijks door ruim 800 kinderen bezocht en mag niet verloren gaan.
 
Heeft u materiaal wat u beschikbaar wilt stellen dan kunt u contact opnemen met de heer C.J. Troost bereikbaar op 06- 24433594 of c.troost3@chello.nl
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.