3e plaats voor Papendrechtse Isa van Swieten

22 januari 2013

PAPENDRECHT - Zaterdag 19 januari werden successen geboekt op de kunstijsbaan Silverdome Zoetermeer waar de Internationale wedstrijd Stars on Ice Cup 2013 werd verreden. In diverse categorieën deden er van de Dordtse Kunstrijvereniging De Drechtsteden maar liefst 20 rijdsters en 1 rijder aan deze wedstrijd mee.

In de categorie Future Stars (16 deelneemsters) werd de 10 jarige Demi Sijswerda uit Dordrecht 2e en Isa van Swieten (9) uit Papendrecht pakte de 3e plaats op het podium. Beide meisjes sprongen een Axel en dubbel Salchov in hun kür en verdienden hiermee de hoge punten. Zij werden gevolgd door de 9-jarige Dordtse Rosalie van Wageningen op de 4e plaats.

Drechtstedenbokaal 2013 op 26 januari 2013 in Dordrecht
Veel rijd(st)ers van de Dordtse vereniging zullen meerijden in de Drechtstedenbokaal 2013, georganiseerd door Kunstrijvereniging De Drechtsteden op de Sportboulevard in Dordrecht. Publiek is welkom en de entree is gratis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.