Mevrouw Eeland-Van den Heuvel viert 100ste verjaardag

24 januari 2012
Mevrouw Eeland-Van den Heuvel viert 100ste verjaardag

PAPENDRECHT - Burgemeester De Bruin bezocht op dinsdag 24 januari mevrouw Eeland-Van den Heuvel in haar woning in het Rivas zorgcentrum aan de Markt.

Mevrouw Eeland vierde vandaag haar 100ste verjaardag en kreeg van de gemeente Papendrecht een fraaie bos tulpen overhandigd.

Mevrouw Eeland vond het erg gezellig en zei tegen de burgemeester: "Bent u er volgend jaar weer bij?" Hierop kon de burgemeester een glimlach niet onderdrukken gaf aan dat hij erbij zal zijn als mevrouw Eelnad haar 101e verjaardag viert.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.