Nationale Voorleesdagen in bibliotheek Papendrecht

24 januari 2013 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Speciaal voor baby’s, peuters en kleuters zijn er De Nationale Voorleesdagen. Dit jaar zijn ze van 23 januari t/m 2 februari.

In de bibliotheek van Papendrecht is deze periode van start gegaan met een uitgebreid voorleesontbijt. Een twintigtal kinderen kwam met moeder, vader, opa of oma naar de bibliotheek. Wouter Roos, een echte agent van politie, las het prentenboek van het jaar “Nog 100 nachtjes slapen” van Milja Praagman voor. Daarna konden de kinderen genieten van een extra ontbijtje. Dorien Walker van de bibliotheek bracht tot slot met behulp van een vertelkastje het verhaal nogmaals tot leven.
 
De jonge luisteraars waren niet alleen enthousiast over het voorleesontbijt, maar ook over wat de bibliotheek allemaal te bieden heeft voor hen. 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.