Traveling Light overhandigt cheque van 3.500 euro aan De Spetse Hoeve

07 augustus 2012
Traveling Light overhandigt cheque van 3.500 euro aan De Spetse Hoeve

PAPENDRECHT - Tijdens een recent bezoek aan zorgboerderij De Spetse Hoeve in Veelerveen, Groningen, overhandigde Jan Verschoor namens de Papendrechtse Stichting Traveling Light een cheque van 3.500 euro aan Stephan Barendse, de directeur van De Spetse Hoeve. Het geld zal worden gebruikt voor de aanschaf van een personenbusje.

De Spetse Hoeve is onderdeel van het werk van Teen Challenge Nederland en biedt opvang en begeleiding aan mannen met een levensbeheersend verslavingsprobleem. Gedurende een periode van ongeveer een half jaar volgen zij een programma, gericht op herstel en een verslavingsvrij leven. Deze hulp is gebaseerd op bijbelse principes. Er wordt hulp geboden aan mannen met met drugs-, alcohol-, medicijnen-, seks-, en gokverslaving. Daarbij komt ook de psychosociale problematiek aan de orde zoals problemen in relationele sfeer, identiteit en zingeving, verwerking van het verleden. Er wonen momenteel 10 mannen op de boerderij.

Foto: Jan Verschoor (rechts) overhandigt namens Stichting Traveling Light 3.500 euro aan de directeur van De Spetse Hoeve, Stephan Barends.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.