Uitstel behandeling parkeerbeleid

22 januari 2013 door Pieter van den Berg

PAPENDRECHT - De behandeling van het parkeerbeleid in de gemeenteraad wordt uitgesteld. Wethouder Wilco Scheurwater heeft tijdens de commissiebehandeling toegezegd de voorstellen van het college nog met betrokkenen, zoals bewoners en bedrijven van het centrumgebied en winkeliers, te bespreken. Het parkeerbeleid zal daarom op een later moment opnieuw aan de commissie Ruimte en de gemeenteraad worden voorgelegd. De gemeenteraad ziet nu waarschijnlijk af van behandeling van dit onderwerp op de vergadering van 24 januari.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.