Nieuwe teamsponsoren en -kleding diverse teams PKC

21 januari 2013 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - In de afgelopen maanden hebben een aantal bedrijven hun bedrijfsnaam verbonden aan een team van PKC. Afgelopen zaterdag 19 januari, tijdens de rust van de wedstrijd PKC 1 tegen Nic./Alfa College 1, zijn deze teams gepresenteerd aan het grote publiek. Ook werden de betreffende sponsoren in het kort voorgesteld.

PKC D4 heeft in Huijzer en Renzen Advocaten een nieuwe kledingsponsor gevonden, terwijl PKC D1 als kledingsponsor AVI-opleidingen mocht verwelkomen.

PKC C3, PKC C2 en PKC C1 hebben respectievelijk Vego, Kookgemak en De Jong Tuinen op hun nieuwe kleding prijken.

PKC A1 en A2 maken reclame voor Spieren voor Spieren, mogelijk gemaakt door Bouwpastoor Projectmanagement.

PKC S9 tenslotte kan weer jaren vooruit met de nieuwe kleding die Lesec heeft verstrekt.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.