Twee keer winst voor Papendrechtse turnsters

21 januari 2013 door Hennie van der Zouw
Twee keer winst voor Papendrechtse turnsters

PAPENDRECHT - In het Rayon TurnToernooi wisten de jeugd A turnsters van Olympia Papendrecht ook hun tweede poulewedstrijd tegen Sparta Dordrecht te winnen. In een koude gymzaal werd een gezellige en snelle wedstrijd afgewerkt. Olympia was op alle toestellen beter. In de individuele uitslag liet Summer Howe zien dat ze vandaag haar dag had: ze werd eerste met 50,40 punten voor sprong, brug, balk en vloer. Haar sprongcijfer was met 13,10 het hoogste cijfer voor de overslag. Kayley Vis werd tweede onder meer door een prima balkcijfer van 12,75. Carlijn Woerlee werd derde met 49,60. Zij had met 13,60 op brug het hoogste cijfer van de wedstrijd.

's Middags kwam het senioren-mix team van Vridos Giessenburg en Olympia Papendrecht in actie tegen OKK Ridderkerk. Ook dit was een gezellige wedstrijd. Annelous de Graaf van Vridos eindigde als eerste in de individuele uitslag, onder meer door een mooie vloeroefening die enthousiast werd geturnd. Myrthe Verhagen was zaterdag in dit team de enige Papendrechtse turnster. Esther van der Giessen is geblesseerd en kon niet turnen. Myrthe turnde nette oefeningen op sprong en was met 11,05 op vloer de beste turnster van dat toestel.

Aanstaande zaterdag turnen de senioren A hun eerste wedstrijd. Zij vormen een team met vijf turnsters van OKK Ridderkerk en turnen dan tegen DVO Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.