Buurtbewoner jaagt inbrekers op

21 januari 2013 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Bewoners van de Wilgendonk in Papendrecht wisten zaterdagavond rond 20.00 uur drie inbrekers te verjagen. Het Haagse drietal werd later die avond in Den Haag opgepakt.

Een bewoner van de Wilgendonk hoorde zaterdagavond gestommel bij buren waarvan hij wist dat ze niet thuis waren. Hij nam poolshoogte en zag drie jongens die een kozijn probeerden open te breken. Het drietal ging er vandoor en gooide tijdens die vlucht nog een schroevendraaier naar de man. De man noteerde het kenteken van de vluchtauto en belde de politie.

Het voertuig bleek op naam te staan van een man uit Den Haag. Haagse agenten keken ook uit naar de auto en konden later die avond drie Hagenaars van 18 (2x) en 19 aanhouden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.