IJsbaan Papendrechtse IJsclub voorlopig nog niet open

17 januari 2013 door Hennie van der Zouw
IJsbaan Papendrechtse IJsclub voorlopig nog niet open

PAPENDRECHT - De ijsbaan van de IJsclub is geheel dichtgevroren met iets meer dan 1 cm ijs. 

De afgelopen dagen is er echter zo’n 5 cm sneeuw op gevallen, waardoor aangroei van de ijsvloer sterk wordt geremd. Door het nog dunne ijs kunnen de mannen (en vrouwen) van de sneeuwploeg de sneeuw niet van de baan verwijderen. 
 
Op het eventueel openstellen van de ijsbaan is nog geen enkel zicht. Medewerkers en bestuur houden dagelijks de situatie in de gaten. De kinderen op de foto houden ook de ijsdikte in de gaten en kunnen niet wachten tot ze de ijzers kunnen onderbinden!
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.