Noordtunnel 's nachts afgesloten

17 januari 2013 door Hennie van der Zouw
Noordtunnel 's nachts afgesloten

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Rijkswaterstaat voert de komende dagen onderhoudswerkzaamheden uit aan de tunnel onder de Noord. Daarvoor is het nodig dit deel van de A15 tijdelijk voor alle verkeer af te sluiten.

De afsluiting in de richting Gorinchem vindt plaats in de nacht van donderdag 17 op vrijdag 18 januari. In de richting Ridderkerk gebeurt dit in de nacht van vrijdag 18 januari op zaterdag 19 januari.

De afsluiting is beide keren tussen 21.00 uur en 5.00 uur (of zoveel langer of korter als noodzakelijk). Het verkeer wordt omgeleid via de brug over de Noord. 

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.