Psychologenpraktijk Goedegebuure breidt flink uit

11 januari 2013

PAPENDRECHT - In het afgelopen jaar is psychologenpraktijk Goedegebuure, dat is gevestigd aan de Matena 14, flink uitgebreid.
Werkte Matthijs Goedegebuure (administratief ondersteund door zijn vrouw Edith) eerst jarenlang alleen als zelfstandig gevestigd psycholoog en personal coach, in 2013 staat er een heel team professionele hulpverleners klaar voor alle cliënten. Zij werken allemaal vanuit dezelfde christelijke visie waar de praktijk al jarenlang voor staat: integratie van geloof en therapie.

De praktijk kent nu drie afdelingen: gz-psychologen, counseling en consultancy.

1. Gz-psychologen - diagnostiek en behandeling
Hier werken Helma van Tol, Margreet van der Wiel en Matthijs Goedegebuure. Cliënten kunnen zich rechtstreeks (of via de huisarts) aanmelden voor eerstelijnsbehandeling van o.a. angst-, stemmings- en persoonlijkheidsstoornissen. Er is ook deskundigheid aanwezig op het gebied van ASS, ADD en ADHD. Er is tegenwoordig geen wachttijd meer en vanwege de gevarieerde ervaring en deskundigheid kan men worden ingedeeld bij de psycholoog die de juiste expertise heeft voor uw behandeling.

2. Counseling - gericht advies
Hier werken Gerard Mooij, Carolien Pape, Wilma Bakkeren, Mirjam Toet en Danny Dane. Een contextueel therapeut, een orthopedagoog, een oplossingsgerichte coach en een opvoedingsconsulent. Counseling is een tussenvorm tussen therapie en coaching: men wordt geholpen om zelf adequaat met problemen aan de slag te gaan. Men kan hier onder andere terecht voor relatieproblemen, identiteitsproblemen, burnout, levens- en gezinsvragen en rouwverwerking.

3. Consultancy - visie op talent
Hier werken diverse consultants waaronder Ad van der Wiel, Matthijs Goedegebuure en Danny Dane. Binnen de consultancy-afdeling van Goedegebuure draait alles om talent: talent-assessments, -coaching, -management. Klanten komen voornamelijk uit het bedrijfsleven, maar steeds vaker kloppen particulieren aan voor assessments en coaching. Het meest bekende handelsmerk van de consultancy is Talentassessment.nl. Goedegebuure Consultancy biedt ook geintegreerde outplacement- en reintegratietrajecten aan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.