Digitale inzamelkalender HVC nog niet online

04 januari 2013 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - De digitale inzamelkalender van HVC waarop wordt aangegeven wanneer in Papendrecht het afval wordt opgehaald is momenteel niet bereikbaar. Dit heeft tot veel vragen en onduidelijkheid geleid bij inwoners van Papendrecht. Wethouder Reuwer van milieu: 'Ik vind het heel vervelend voor onze inwoners dat deze onduidelijkheid is ontstaan over de tijdstippen dat het afval wordt opgehaald.  Wij hebben onze zorg aan HVC gemeld en aangedrongen om alles te doen om deze problemen snel op te lossen'.

 
Per 1 januari 2013 is HVC overgegaan op een digitale inzamelkalender. Door een technische storing kunnen inwoners de inzamelkalender momenteel echter niet raadplegen. Zolang de nieuwe kalender niet te raadplegen is, handhaaft HVC het inzamelschema van 2012. Doordat Nieuwjaarsdag op een dinsdag valt, hebben veel inwoners te maken met een verschoven inzameldag. Alle inzameldagen voor de minicontainers schuiven een dag op, de donderdag naar de vrijdag en de inzamelroutes van vrijdag worden op zaterdag gereden.  De alternatieve inzameldagen zijn te vinden op www.hvcinzameling.nl. Vanaf 7 januari geldt vooralsnog het ophaalschema van 2012. 
 
Voor vragen over de inzamelkalender of het aanvragen van een papieren exemplaar van de inzamelkalender is de klantenservice van HVC beschikbaar op nummer: (078) 622 22 44. 
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.