BMW in vlammen op Vincent van Goghlaan

01 januari 2013

PAPENDRECHT - Op maandagavond 31 december kreeg de brandweer omstreeks half 10 een melding van een autobrand aan de van Vincent van Goghlaan. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit de auto.

De brandweer had de brand echter snel onder controle. Maar kon niet verhinderen dat de auto als verloren beschouwd moet worden. Omtrent de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.