Gratis kennismakingslessen Prinsessendans

27 december 2012 door Ad van Herk

PAPENDRECHT  / HENDRIK IDO AMBACHT - Vief Sportief bestaat in december anderhalf jaar en om dat te vieren mogen nieuwe peutertjes in de maand januari gratis meedansen!

Vanaf juni 2011 is Vief Sportief volop aan het dansen met peutertjes uit de Drechtsteden en de Hoeksche Waard. Vief Sportief is met deze vorm van dansen gestart en de behoefte is enorm groot! Inmiddels zijn er meerdere groepen in Papendrecht, Dordrecht, Hendrink Ido Ambacht en Oud-Beijerland.

Meisjes vanaf 2 jaar krijgen de beginsellen van klassiek ballet aangeleerd en zullen daarnaast heerlijk dansen op o.a. de muziek van K3! Tijdens deze les neem Bon Ballon ze mee op reis naar prinsessenland, balletland en feeenland! De lessen worden op woensdagochtend gegeven in de balletzaal van Sporthal De Donck in Papendrecht.

Omdat Vief Sportief anderhalf jaar bestaat mogen nieuwe leden in de maand januari gratis meedansen. Aanmelden voor de gratis lessen kan via de mail, viefsportief@gmail.com of telefonisch bij eigenaresse Sylvia de Lang, 06-19498383.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.