Afsluitavond VVHP voor hun leden

25 december 2012 door Ad van Herk
Afsluitavond VVHP voor hun leden

PAPENDRECHT - De Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht (VVHP) heeft zaterdag 22 december de afsluitavond gehouden voor hun leden van “Sport en Spel”.

Een avond waarin de behaalde certificaten van Behendigheid, Flyball, Apporteren, Distance Controll, ’t Labyrint en van het Intelligentie vak werden uitgedeeld, in totaal 57 certificaten. Door het jaar heen werden er beoordelingen/certificatenrace’s 3 bekerwedstrijden gehouden van Flyball, Behendigheid en Distance Controll. Heel het jaar werd er gestreden voor de wisselbeker en de 3 grote gouden bekers.
 
Er waren verschillende baasjes die echt tot laatst toe gestreden hebben voor de bovenste 3 plaatsen. De beste 3 All  Inn winnaars behaalden een beker en voor de allerbeste was er tevens een wisselbeker.
 
Dit werd  een super jaar voor:

1ste >>IJsbrand Tukker met zijn Labrador Beau, hij behaalde maar liefs 344 pnt. Net als verleden jaar was Beau  de beste geworden, en als hij in 2013 weer wint, mag IJsbrand met Beau de wisselbeker houden.
2de >> Rob Klaassen met zijn boeren Fox Roxy hij behaalde 338 pnt.
3de>> (verassede) plaats voor Willy Torreman met haar Spaanse Waterhond Malou.

Het werd een leuke avond, tussen de serieuze gedeeltes door werden er 2 verlotingen verricht. De meeste prijzen waren gekocht door de vereniging zelf.

Op 6 januari 2013 begint Sport en Spel weer met een nieuw klein groepje voor de proeflessen. Men kan zich hier niet meer voor opgeven omdat alle sporters doorgaan in 2013. De mensen die zich al opgegeven  hadden en op de  wachtlijst stonden, worden er eventueel tussen geplaatst na de proeflessen.
 
In januari 2013 gaat ook de Elementaire Gehoorzaamheid  van start op de woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur en ook deze is vol!
 
Door het succes van vorig jaar gaat de VVHP ook in 2013 in april weer van start met het geven van Cirkeltrainingen.  10 weken lang op de dinsdagavond van 19.00 tot 19.30 en ook deze cursus is vol.  

Zie www.bezichtig.nu/vvhp voor informatie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.