Drukbezochte kerstmarkt in verpleeghuis De Wieken

17 december 2012 door Merijn
Drukbezochte kerstmarkt in verpleeghuis De Wieken

PAPENDRECHT - Jong en oud vermaakten zich afgelopen zaterdag op de kerstmarkt in verpleeghuis De Wieken. Bewoners, familieleden en inwoners uit Papendrecht genoten op deze Rivas-locatie van winterse lekkernijen en muziekoptredens.

In de smaak
Tijdens de kerstmarkt stonden er diverse kramen. ‘Met de hulp van vele enthousiaste vrijwilligers hebben we een mooi programma neer kunnen zetten’, vertelt Wies van den Broek, activiteitenbegeleider bij De Wieken. ‘De kerststukjes en bakproducten die door onze vrijwilligers gemaakt waren, vielen bij de bezoekers goed in de smaak. Datzelfde gold voor alle hapjes en drankjes. De oliebollenbakkers hebben van 9.00 tot 20.00 uur druk staan bakken.’

Ook konden de aanwezigen rekenen op de aanwezigheid van de kerstman en luisteren naar diverse artiesten. Wies: ‘Kinderkoor Friends en Elly Krans zorgden met hun liedjes voor een echte kerstsfeer.’
 
Dubbel plezier
Voor de bewoners is de kerstmarkt altijd een leuke activiteit. ‘Ze kijken ieder jaar weer uit naar de kerstmarkt’, vervolgt Wies. ‘Samen met familie of de medewerkers gaan ze hier naartoe. Ze vinden het leuk om even rond te kijken en naar de muziek te luisteren. Ook dit jaar hebben ze daar erg van genoten.’ De opbrengst van de kerstmarkt komt ten goede aan de bewoners. ‘Zo hebben ze dubbel plezier van de kerstmarkt.’

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.