Spieren voor Spieren op nieuwe kleding PKC A1 en A2

16 december 2012 door Ad van Herk
Spieren voor Spieren op nieuwe  kleding PKC A1 en A2

PAPENDRECHT - Sinds het begin van de veldcompetitie 2012-2013 hebben de A1 en A2 van PKC een opvallend logo op hun kleding: Spieren voor Spieren.

Beide teams zijn compleet in het nieuw gestoken met onder andere inschietshirts, wedstrijdkleding en trainingspakken. De kleding is beschikbaar gesteld door Macron en haar vertegenwoordiger in Nederland.

De sponsoring van PKC A1 en A2 wordt mogelijk gemaakt door Bouwpastoor Projectmanagement uit Papendrecht. Op deze manier wil dit bedrijf praktisch vorm geven aan het gegeven: “maatschappelijk verantwoord ondernemen”. De looptijd van de overeenkomst is 3 jaar.
Het is de bedoeling dat via Bouwpastoor de succesvolle PKC-junioren jaarlijks een cheque aan Spieren voor Spieren overhandigen.

Zaterdag 15 december is de sponsorovereenkomst tussen Bouwpastoor en PKC ondertekend. Om dit heuglijke feit luister bij te zetten is in de rust van de wedstrijd PKC A1 - KVS A1 een cheque van € 2.500,= overhandigd aan Spieren voor Spieren. Na een introductie door bestuurslid Bert-Jan Scheepsbouwer werd de cheque uitgereikt door Hannah Visser, aanvoerster van A1. Namens Spieren voor Spieren nam Dani Stumpf, ambassadeur van Spieren voor Spieren in Zuid-Holland, de cheque in ontvangst. Ook ontving hij uit haar handen een origineel PKC-shirt met Spieren voor Spieren als logo. Dani was met beide zeer content!
 
PKC A1:
De A1 van PKC is een uitstekend uithangbord voor dit goede doel: de afgelopen jaren werden diverse landstitels en bekers veroverd. Zowel in 2011 als in 2012 werden zij bijvoorbeeld landskampioen in de zaal in een bomvol Sportpaleis Ahoy.

Spieren voor Spieren:
Kinderen willen spelen, sporten en... dromen over hun toekomst. Voor heel veel kinderen met een spierziekte is deze toekomstdroom erg onzeker. Spieren voor Spieren wil deze kinderen weer uitzicht geven op een kansrijke toekomst door structureel onderzoeksprojecten te financieren die helpen om spierziekten bij kinderen beter te behandelen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.