Diana Stevens start met “Tuinieren met Diana”

13 december 2012

PAPENDRECHT - Onlangs is de Papendrechtse Diana Stevens gestart met haar tuinbedrijf, “Tuinieren met Diana”.

Het concept is om samen met Diana het onderhoud in uw tuin te doen.

Diana vertlet enthousiast:"U kunt precies aangeven wat u wel en niet wilt. Vaak is of de tuin te groot om hem alleen te onderhouden, of er zijn gezondheidsklachten waardoor het makkelijker en gezelliger is om de tuin samen te onderhouden.

Maar als u geen tijd of gewoon geen zin heeft om uw tuin zelf mee te onderhouden kunt u mij natuurlijk ook bellen. Een compleet onderhoudspakket, een eenmalige afspraak of een paar uurtjes onkruid wieden? Alles is mogelijk.

U kunt contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek via diana@tuinierenmetdiana.nl of via 06-15906384".

Diana geeft ook de bloemschik workshops in “Het Familiehuis” aan het Westeind. Op maandag 17, dinsdag 18 en donderdag 20 december zijn de workshops voor de kerst.

Voor meer informatie, zie www.tuinierenmetdiana.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.