Musical Alex in Blunderland een grote hit

11 december 2012 door Ad van Herk
Musical Alex in Blunderland een grote hit

PAPENDRECHT - Afgelopen weekend stond de musical Alex in Blunderland op de planken in Jeugdcentrum Interval. Dertien getalenteerde kinderen uit Papendrecht kregen de gelegenheid om met dit project te ervaren hoe het is om in een echte productie mee te spelen. Het jeugd en jongerenwerk van Papendrecht heeft van de gemeente een budget gekregen voor talentontwikkeling, waarvan dit project een onderdeel was.

Drie maanden geleden is er gestart en na weken van zwoegen was het dan eindelijk zo ver. Na een ietwat rommelige generale repetitie spatte de kinderen vrijdag, zaterdag en zondag van het podium af. De voorstelling  was op maat gemaakt door Blond en Blauw theaterproducties en nam Alex en het publiek mee in de wonderlijke werelden van de games. Zo kwamen ze onder andere terecht bij de mummies, de  zeerovers en waren ze op bezoek in de maag van een walvis om uiteindelijk het eindspel te mogen spelen tegen de computer met echte schaakstukken.  

Met drie uitverkochte zalen is dit project van Interval een succes te noemen en zullen er zeker meer projecten volgen waar jong talent de kans krijgt zich van haar of zijn beste kant te laten zien. Deze voorstelling gemist en nieuwsgierig geworden? De link van de opnames die RTV Papendrecht gemaakt heeft is binnenkort op de site van Interval www.intervalpapendrecht.nl  te zien. 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.