Politie bezoekt met leden Wijkplatform Westpolder de wijk

07 december 2012 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Donderdagavond 6 december zijn leden van de Wijkplatform Westpolder samen met 2 wijkagentes van de Westpolder op pad geweest. Dit in teken van de door de Politie, Brandweer, Gemeente en gezamenlijke wijkplatforms georganiseerde informatieavonden veiligheid in en om uw woning. 

De wijkagentes deden steekproefsgewijs controles bij woningen. Er werd vooral gelet op voldoende verlichting in en om het huis, afgesloten poorten, afgesloten schuurtjes, fietsen en ladders in de tuin. Als er punten waren werden de bewoners er over aangesproken en geadviseerd of er werd een voetje in de brievenbus gedaan met de eventuele opmerking wat bij dat huis speelde.
 
Het advies van de wijkagentes was vooral, zorg voor voldoende verlichting in uw achtertuin, zorg dat de poortdeur en schuurdeur op slot is. Tevens goede verlichting bij de voordeur is ook veilig voor uw zelf. Bent u niet thuis zorg dan dat er licht aan is. Er zullen in Papendrecht nog vaker van deze acties gehouden worden door de Politie in Papendrecht. Dus wees ze voor en zorg dat uw huis in orde is.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.