Melange rood koor zoekt leden

06 december 2012 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Wij zijn MELANGE ROOD een koor met als thuisbasis Papendrecht..ons repertoire bestaat uit maatschappij kritische liedjes (o.a van Boudewijn de Groot en Ramses Shaffy)en tevens hebben we een klein repertoire aan leuke liedjes en evergreens,ons koor bestaat voornamelijk uit hele leuke mensen die naast het serieus reperteren ook tijd maken voor elkaar en een lolletje!

We zingen onder leiding van een profesionele dirigent en een gitarist.
 
Spreekt dit alles U aan kom dan gerust een avond meezingen of kijk voor meer informatie op onze site www.melangerood.nl of facebook pagina,tevens hebben wij wat lege plekken in onze agenda dus mocht U als bedrijf,vereniging,verzorgingshuis,feestje of gemeente op zoek zijn naar een leuk koor kijk dan ook even op onze site of neem contact op met eenn van de bestuursleden. 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.