De Tuinen in winkelcentrum De Meent

04 december 2012 door Ad van Herk
De Tuinen in winkelcentrum De Meent

PAPENDRECHT - Winkelcentrum De Meent wordt aangevuld met een winkel van De Tuinen. Per 1 december 2012 heeft NEXT Real Estate, zusteronderneming van VORM Holding te Papendrecht een huurovereenkomst voor 140m² gesloten met De Tuinen. Door de komst van De Tuinen en recentelijk ook Vero Moda en Big Bazar wordt een nog sterker winkelhart in Papendrecht gecreëerd. 

Onlangs heeft winkelcentrum de Meent zijn eerste lustrum gevierd. Dit is groots aangepakt met onder andere een verloting van een auto onder het winkelend publiek. Ook voor de komende decembermaand staan er een aantal leuke activiteiten op de agenda voor het winkel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.