Minstens 300 Kerstmannen lopen voor voedselbank kinderen

04 december 2012 door Ad van Herk
Minstens  300 Kerstmannen lopen voor voedselbank kinderen

PAPENDRECHT - Minstens 300  kerstmannen zullen op 15 december door Papendrecht rennen (of wandelen) en zullen met hun inschrijfgeld kinderen uit gezinnen die worden ondersteund door de voedselbank een onvergetelijke dag bezorgen in de Winter Efteling.

Rotary Club Papendrecht is erg blij met de massale aanmelding van deelnemers en sponsors voor de Santa Run. Bovendien heeft de HEMA toegezegd elke deelnemer te verblijden met een kortingsbon voor hun erwtensoep. De eerste Papendrechtse Santa Run lijkt dus een waar spektakel te worden. 

Aanmelden kan nog steeds: Het kost slechts €10, 00 per persoon. Start en finish zijn op de Markt bij het Gemeentehuis Papendrecht. Het parcours loopt in en rond het centrum en is ongeveer drie kilometer lang. Om 10:30 begint de warming-up en om 11:00 klinkt het startsignaal. De medaille uitreiking is om 12:15.
Aanmelden via http://papendrecht.rotarysantarun.nl. Voor je kerstmanpak wordt gezorgd. Meedoen als sportclub, bedrijf, klas of vereniging kan ook!
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.