Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht verzoekt om kerstpakketten

03 december 2012
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht verzoekt om kerstpakketten

PAPENDRECHT - Heeft u een kerstpakket met (een aantal) producten ontvangen waar u niets mee doet? Neem nu zelf het heft in handen, en doneer dan nu de producten die u niet gebruikt aan Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht. Alles is welkom mits niet gebruikt/aangebroken.

De SWOP kan de producten gebruiken voor diverse activiteiten voor ouderen zoals spelletjesmiddagen en bingo’s. U kunt uw pakket brengen op werkdagen tussen 09.00-14.00 uur bij Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht, P.S. Gerbrandystraat 31, tel nr 078-6154741.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.