Traumaheli assisteert aan de Alver

26 november 2012 door Ad van Herk
Traumaheli assisteert aan de Alver

PAPENDRECHT - Op zondag 25 november kwam er om 16:40 kwam er een melding binnen bij de alarmcentrale van een medische noodsituatie in een woning aan de Alver in Papendrecht.

Vanwege de ernst van de melding werd, naast twee ambulances, ook de traumahelikopter uit Rotterdam gealarmeerd. Het Mobiel Medisch Team (MMT) is na het landen de woning binnen gegaan om hulp te bieden.

Ruim 3 kwartier later vertrokken 2 ambulances onder politiebegeleiding naar een ziekenhuis in Rotterdam.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.