Voorrang Platanenlaan-Kastanjelaan gewijzigd

15 november 2012 door Merijn
Voorrang Platanenlaan-Kastanjelaan gewijzigd

PAPENDRECHT - De voorrangssituatie op het kruispunt Platanenlaan-Kastanjelaan is gewijzigd. Bestuurders komende vanaf de Platanenlaan moeten voortaan voorrang verlenen aan bestuurders rijdend op de Kastanjelaan.
 
Voorheen was sprake van een gelijkwaardig kruispunt waar bestuurders van rechts voorrang hadden.
 
Door de wijziging is de voorrangssituatie nu gelijk aan andere kruispunten in de buurt. Dit bevordert de verkeersveiligheid.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.