Oprit brug over de Noord tijdelijk afgesloten

15 november 2012 door Merijn
Oprit brug over de Noord tijdelijk afgesloten

PAPENDRECHT - In verband met asfaltwerkzaamheden wordt de N915 (Alblasserdam-Hendrik-Ido-Ambacht) tussen de Helling (Alblasserdam) en de brug over de Noord, tijdelijk voor alle verkeer afgesloten. De afsluiting vindt plaats van donderdag 15 november 21.00 uur tot zaterdag 17 november 5.00 uur.

Het verkeer vanuit Papendrecht en Alblasserdam richting Hendrik-Ido- Ambacht wordt omgeleid via de Noordtunnel. Hulpdiensten kunnen in een noodsituatie met aangepaste snelheid het werkvak passeren. Bussen en transporten van gevaarlijk stoffen kunnen onder begeleiding van een verkeersregelaar langs het werkvak.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.