Stichting Present Papendrecht zoekt opruimers

13 november 2012
Stichting Present Papendrecht zoekt opruimers

PAPENDRECHT- Stichting Present Papendrecht zoekt mensen die er niet tegenop zien om een vervuild huis op te ruimen. Regelmatig krijgt de Stichting vragen vanuit de maatschappelijke organisaties om te helpen een huis op te schonen. We willen een pool opzetten van mensen die we kunnen benaderen zodra we een dergelijke hulpvraag hebben.

Geduldige mensen
Steeds meer mensen krijgen hun administratie niet op orde. Heb jij het geduld om met iemand zijn administratie uit te zoeken?
Meer weten of aanmelden? www.stichtingpresent-papendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.