Waarschuwing: valse fakturen in omloop voor Gemeentegids Papendrecht

12 november 2012

PAPENDRECHT- Een attente ondernemer uit onze gemeente wees ons erop dat er valse facturen worden toegezonden. Het bedrijf, dat zich voordoet als Dijkstra Multimedia Group uit Den Haag, stuurt facturen waarin de indruk wordt gewekt dat de ondernemer een advertentie heeft geplaatst in de Gemeentegids 2013

De gemeente Papendrecht laat met deze publicatie weten dat zij met dit bedrijf GEEN zaken doet. Ondernemers worden dan ook gewaarschuwd de factuur niet te betalen.

De gemeentegids van Papendrecht wordt uitgegeven door Akse Media uit Den Helder. Zij sturen hun facturen rechtstreeks aan de adverterende bedrijven. De financiële afhandeling hiervan gaat buiten de gemeente Papendrecht om.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.