Auto botst tegen boom langs N3

03 november 2012

PAPENDRECHT - Een auto is langs de N3 in Papendrecht tegen een boom gebotst. Het ongeval gebeurde op donderdag 1 november 2012 rond 18.00 uur en veroorzaakte verkeersoverlast. De brandweer hielp om de 46-jarige autobestuurder uit Almkerk uit zijn auto te halen.

De man vertelde dat hij onderweg naar huis zich niet lekker voelde. Hij wilde een slok drinken nemen maar kreeg waarschijnlijk een black-out. Op de Papendrechtsebrug raakte de auto van de man de vangrail en na de brug stuurde de 46-jarige plotseling naar rechts en botste tegen een boom. Het slachtoffer had last van zijn linkerbeen en onderrug. Een ambulance bracht hem voor behandeling naar het ziekenhuis in Gorinchem.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.