Ruit ingegooid van verenigingsgebouw Excelsior

22 oktober 2012 door Merijn
Ruit ingegooid van verenigingsgebouw Excelsior

PAPENDRECHT - In de nacht van vrijdag of zaterdag is een ruit van verenigingsgebouw Excelsior aan de Rembrandtlaan het doelwit geworden van vandalen.
 
Een grote ruit van een klaslokaal is ingegooid. Ook in het vorige weekend zijn er in de wijk Westpolder verschillende ruiten ingegooid, onder andere bij DES’ 72, de Beatrixschool en het Visnet (zie links onder).
 
Heeft u iets verdachts gezien, neem dan contact op met de Politie 0900-8844.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.