Man wegens bedreiging aangehouden

07 oktober 2012 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Een 46-jarige man uit Papendrecht is op 6 oktober op het Molenpad aangehouden. De man zou recentelijk op een vrouw uit Papendrecht bedreigd hebben en sindsdien was de politie op zoek naar hem.

Rond 17.10 uur werd de man in de buurt van de Vijzellaan gezien, waarna de meerdere agenten ter plaatse gingen. Doordat van de man bekend was dat hij mogelijk in bezit van een vuurwapen zou zijn, trokken de agenten kogelwerende vesten aan. Eén van de agenten trok bij het zien van de verdachte uit voorzorg ook zijn vuurwapen, maar kon dit snel daarna weer (ongebruikt) opbergen. De man kon probleemloos aangehouden worden. Er werd bij hem geen vuurwapen aangetroffen en ook een zoektocht in de omgeving leverde niets op. De man is in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.