Alarm Ark van Noach in Papendrecht waarneembaar

04 oktober 2012
Alarm Ark van Noach in Papendrecht waarneembaar

PAPENDRECHT - Woensdagavond 3 oktober rond 21:30 ging door nog onbekende reden het inbraak alarm van de Ark van Noach in Dordrecht af.

Dat het alarm, wat veel leek op een autoalarm, afging is niet alleen de bewoners in de omgeving van de Ark ontgaan, maar ook de bewoners van de wijk Het Zand en de Bloemenbuurt in Papendrecht klaagde over een irritant geluid.

De beveiligingsdienst was vrij snel aanwezig en heeft het alarmsysteem gereset.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.