Geef uw mening over de dijk

21 september 2012
Geef uw mening over de dijk

PAPENDRECHT - Papendrecht werkt aan een dijkvisie. Inwoners van Papendrecht kunnen daarbij helpen. Zaterdag 22 september ('Dag van de Dijk') staat de gemeente met een speciale kraam op de hoek van de Oude Veer en Veerpromenade. U kunt daar van 11.00 tot 15.00 uur vertellen wat u belangrijk, mooi, goed (of niet goed) vindt aan het dijklint.

Om het onderwerp iets concreter te maken, stellen we de volgende voorbeeldvragen:

  • Wat zijn kwaliteiten van de dijk?
  • Mag er nog gebouwd/verbouwd worden aan de dijk en zo ja wat? Woningen, bedrijven?
  • Welke verkeersfuncties moet de dijk wel en niet hebben?
  • Wat zijn bedreigingen voor het dijklint?
  • Wat maakt het dijklint (nog) aantrekkelijker?

Dijkbewoners en -bedrijven ontvangen nog een schriftelijke uitnodiging voor een bijeenkomst speciaal voor omwonenden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.