Drechtstreek verliest van VVGZ

17 september 2012 door Merijn
Drechtstreek verliest van VVGZ

PAPENDRECHT - De uitwedstrijd van Drechtstreek tegen het Zwijndrechtse VVGZ duurde voor Drechtstreek eigenlijk een kwartier te lang. In de 76ste en 87ste minuut waren het Joey Kleijn en Michael Dell’avo die de eindstand op het bord brachten. Vanaf de aftrap waren beide ploegen erg aan elkaar gewaagd. Er werd in hoog tempo gespeeld maar het duurde lang voordat er echte kansen ontstonden. Na een half uur spelen creëerde VVGZ de eerste echte doelrijpe kans nadat de Drechtstreek voorhoede enkele malen serieus voor doelman Gerard van der Borst was gekomen. Kort voor rust kon de openingstreffer van VVGZ op het nippertje worden voorkomen toen Martijn de Jong een hard schot van de doellijn wist te koppen.

Na de rust drong VVGZ Drechtstreek in een meer verdedigende rol en kwam de Drechtstreek defensie vaker onder druk te staan. In de 70ste minuut ging een bal van Chris Koremans op aangeven van broer Remco maar rakelings langs de paal waardoor de Papendrechters bijna op voorsprong kwamen. Toen dat eerste doelpunt kort daarna aan de andere kant viel moest Drechtstreek zijn meerdere erkennen in VVGZ. Dat nam met deze overwinning ook de koppositie over van LRC Leerdam dat met 3-4 van Oranje Wit verloor. Komende zaterdag wacht Drechtstreek de thuiswedstrijd tegen Heerjansdam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.