Politie doet onderzoek naar vernielingen auto's

16 september 2012 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - De politie is een onderzoek gestart naar de vernieling van meerdere auto’s in Papendrecht. In de nacht van vrijdag op zaterdag 15 september kreeg de politie melding dat aan de Lange Tiendweg en H.B. Wiardi Beckmanstraat de spiegels van diverse auto’s vernield werden door een groep jongeren.

Agenten gingen vervolgens poolshoogte nemen, maar troffen ter plaatse niemand meer aan. Bij het maken van een zoekslag in de omgeving, zagen agenten op de Kerkeplaat in Dordrecht een groep jongens fietsen waarvan het vermoeden bestond dat zij verantwoordelijk waren voor het plegen van de vernielingen. De jongeren (12 jongens in de leeftijd van 13 tot 17 jaar uit Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht) zijn hierop aangehouden op verdenking van vernieling. Ze zijn allen meegenomen naar het bureau en ingesloten voor verhoor.
De politie zet het onderzoek naar de vernielingen voort en is nog op zoek naar getuigen. Heeft u informatie die de politie kan helpen, neemt u dan contact op met 0900-8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.