Groot onderhoud Esdoornlaan en omstreken

13 september 2012 door Merijn
Groot onderhoud Esdoornlaan en omstreken

PAPENDRECHT - Sinds maandag is er gestart met de uitvoering van het project Groot onderhoud Esdoornlaan en omstreken. In de komende tijd zullen er in de Esdoornlaan, Hoefbladlaan, Koolzaadhof, Vuurdoornhof, Lavendelhof en Vlierbeshof werkzaamheden gaan plaatsvinden.
 
Werkzaamheden
De uit te voeren werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het vervangen van de bestaande riolering, het vervangen van kolk- en huisaansluitingen en het ophogen van de bestaande verharding. Daarnaast zal er ook nieuw groen worden aangeplant. Mogelijk dat dit niet direct samenloopt met de werkzaamheden die nu uitgevoerd worden. Een en ander hangt onder andere af van het plantseizoen.
 
Planning
Het totale werk zal uitgevoerd worden in ca. 17 fasen. Het is de verwachting dat alle werkzaamheden ongeveer een jaar in beslag zullen gaan nemen. Vanzelfsprekend kunnen de weersomstandigheden hierbij van invloed zijn.
 
Bereikbaarheid
Tijdens de werkzaamheden zijn de woningen altijd bereikbaar door middel van loopschotten. Wat betreft parkeren is het onvermijdelijk de auto wat verder te parkeren dan normaal. Wij doen met klem een beroep op een ieder om auto’s alleen daar te parkeren waar dat is toegestaan. Het voorkomen van onveilige situaties en onderlinge irritaties heeft u in eigen hand.
 
Huisvuil
Huisvuil kan worden aangeboden op de tijdens de uitvoering van de werkzaamheden beschikbare locaties.
 
Aannemer
De aannemer die het werk gaat uitvoeren is aannemersbedrijf M. van Herwijnen B.V. uit Kerkdriel. De uitvoerder van de aannemer is de heer H. van Herwijnen, bereikbaar via telefoonnummer 06-52303449.
 
Contactpersonen gemeente
Vanuit de gemeente Papendrecht zal de heer W. van Genderen als dagelijks toezichthouder optreden. Hij is te bereiken op telefoonnummer 078-770 6265 en fungeert als eerste aanspreekpunt namens de gemeente. Eindverantwoordelijke voor het werk is de heer R. Borghuis, directievoerder namens het taakveld Grote Projecten, te bereiken op 078-770 6254.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.