Open Dag PKC groot feest

27 augustus 2012 door Ad van Herk
Open Dag PKC groot feest

PAPENDRECHT -Voor de 3e keer op rij startte PKC het korfbalseizoen met een 'Open Dag'.

De hele dag zijn er oefenwedstrijden en diverse ondernemers prezen hun producten of diensten aan. Mede dankzij hen kan PKC/Hagero zich ook financieel veroorloven om binnen de korfbalsport op topniveau te blijven.

Om 15.30 uur werden alle selectieploegen gepresenteerd. De teams wilden graag kennismaken met hun supporters en omgekeerd wilden de supporters ook graag weten welke selectieteams dit jaar voor de PKC-kleuren zullen uitkomen!

Foto: Wim Schut
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.