Echtpaar Grin-Dol 70 jaar getrouwd

22 augustus 2012
Echtpaar Grin-Dol 70 jaar getrouwd

PAPENDRECHT - Op woensdag 22 augustus bezocht burgemeester De Bruin het echtpaar Grin-Dol in De Waalburcht aan de Kleine Waal om hen namens de gemeente Papendrecht te feliciteren met hun 70-jarig huwelijk.

Het echtpaar ontmoette elkaar in 1938 op het voormalige eiland Wieringen.

Meneer woonde in Westerland, mevrouw in Leeuwarden. De heer Grin fietste door weer en wind over de Afsluitdijk om zijn geliefde te zien. Zij verloofden zich op 10 mei 1940 en trouwden op 22 augustus 1942 in Leeuwarden.

Via Hippolytushoef en Rotterdam vestigden zij zich in 1977 in Papendrecht. De heer en mevrouw Grin-Dol hebben een zoon en dochter, vijf kleinkinderen en zes achterkleinkinderen.

Foto: Wim Schut

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.